Curs acreditat de Ministerul Educației „Folosirea utilă, creativă și sigură a Internetului” (FUCSI)

Programul Ora de Net se angajează să susțină formarea continuă a cadrelor didactice, pentru a le permite să devină facilitatori competenți în domeniul digital și să fie conștiente de impactul pe care noile tehnologii îl au asupra vieții copiilor.

Oferim cadrelor didactice oportunitatea de a participa la cursul de formare „Folosirea utilă, creativă și sigură a Internetului” (FUCSI), furnizat de Organizația Salvați Copiii România si acreditat de Ministerul Educației.

Scopul cursului este reprezentat de dezvoltarea competențelor specifice digitale ale personalului didactic de predare și auxiliar din învățământul preuniversitar și își propune să ofere instrumentele necesare pentru o navigare sigură și eficientă a elevilor în lumea digitală.

Detalii importante despre curs

✅ acreditat cu numărul 3189/07.02.2020;

✅ pe o perioadă de 5 ani;

✅ cu 15 credite profesionale transferabile;

✅ durată totală de 60 de ore;

✅ taxă de participare: 500 RON/participant;

✅ programul este structurat inițial ca formare față-în-față, dar adaptabil la formatul online, cu toate cele 60 de ore reorganizate în mediul virtual.

Pentru înscriere, vă rugăm să ne transmiteți disponibilitatea dumneavoastră la adresa contact@oradenet.ro cu următoarele date (nume și prenume, instituția de învățământ, localitatea, județul).