Competiția „Se poartă #fărăurăpenet” desfăşurată în perioada iunie - august 2017 a avut drept scop combaterea şi prevenirea hărţuirii în mediul online, un fenomen resimţit într-un procent mare de către copiii români.

Alina Eremia, ambasadorul Ora de Net, a dat startul campaniei, îndemnându-şi fanii de pe Facebook să trimită mesaje împotriva urii şi a hărţuirii pe Internet, pe care să le expună pe un tricou alb, alături de alte desene sau simboluri, astfel încât rezultatul să fie cât mai creativ şi uşor de însuşit de restul utilizatorilor. Exemplul ei a fost urmat de Mircea Eremia, Andrei Leonte, Ami, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu și Mihai Zmenta care au postat, la rândul lor, clipuri video prin care au promovat mesajul campaniei.

În cele două luni de campanie peste 1000 de tineri s-au înscris în competiţie pentru a susţine cauza lansată de Salvați Copiii. Mesajul susținătorilor Ora de Net a ajuns la peste 220.000 de persoane în mediul online. Fiecare ambasador a selectat cele mai interesante și creative 20 de mesaje pentru tricouri, acestea urmând a fi produse şi trimise câştigătorilor. Lista câștigătorilor poate fi regăsită aici.