Perioada de înscriere în cadrul concursului "Fără ură, cu toleranţă!" s-a încheiat. Rezultatele vor fi publicate în cursul lunii mai, în urma procesului de jurizare.

Din cauza faptului că am primit foarte multe înscrieri în cursul zilei de 24 martie, platforma a fost suprasolicitată, unele proiecte nereuşind să fie înscrise cu succes. Apreciem foarte mult efortul depus, ideile creative, implicarea comunitară, modul în care aţi lucrat în echipe şi dorim să sprijinim toate persoanele care au fost implicate în acest concurs naţional să îşi înscrie proiectul.

Prin urmare, în cursul zilei de marţi, 28 martie, am publicat lista cu proiectele înscrise şi vă invităm să o consultaţi aici. În cazul în care aţi realizat toate etapele concursului, aţi demarat procesul de înscriere, dar nu vă aflaţi pe listă, vă rugăm să ne contactaţi la adresa contact@oradenet.ro indicând numele dumneavoastră, instituţia de care aparţineţi, oraşul şi judeţul. Colegii noştri de la departamentul tehnic vor reveni cu mai multe detalii într-un email.

Aveţi prieteni care credeţi că nu au reuşit înscrierea? Daţi-le de veste prin transmiterea mesajului de mai sus.

Vă mulţumim pentru înţelegere!
Mult succes,
Echipa Ora de Net