Inscrie proiectul

Bine ai venit!

Foloseşte formularul de mai jos pentru înscrierea în concursul "Cetăţenia digitală. Drepturi şi responsabilităţi pe Internet privind datele personale." - o iniţiativă marca Ora de Net lansată de Organizaţia Salvaţi Copiii în parteneriat cu Ministerul Educației Naţionale.

Regulamentul concursului este disponibil aici.Va multumim pentru interesul acordat concursului "Fara ura, cu toleranta!".

Perioada de inscriere s-a incheiat.

Datorita faptului ca am primit foarte multe inscrieri in cursul zilei de 24 martie, platforma a fost suprasolicitata.

Prin urmare, in cursul zilei de marti, 28 martie, vom publica lista cu proiectele inscrise pe care va invitam sa o consultati. In cazul in care ati facut inscrierea, dar nu va aflati pe lista, va rugam sa ne contactati la adresa georgiana.rosculet@salvaticopiii.ro indicand numele dumneavoastra, institutia de care apartineti, orasul si problema intampinata in procesul de inscriere.

Va multumim pentru intelegere!
Echipa Ora de Net


Vrei să afli ultimele noutăţi despre concurs?
Hai să rămânem în legătură şi pe Facebook! Dă un Like paginii Ora de Net

Hai pe Facebook


Contact - Salvati Copiii

Pentru eventuale întrebări sau clarificări ale unor aspecte care nu sunt cuprinse sau detaliate în materialele de prezentare sau în regulamentul de organizare a concursului Georgiana Roşculeţ – Coordonator proiecte educaţionale Salvați Copiii

Email: georgiana.rosculet@salvaticopiii.ro

Telefon : 0736 432 161 (disponibil exclusiv marţi şi vineri, orele 14.00-16.00)